Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Karte zagreba - lokacije treninga

Kako bi se svi naši kanidadati koji nisu iz Zagreba lakše snašli u Zagrebu, pripremili smo za vas nekoliko karti, uključujući i satelitske snimke. Klikom na ove karte dobit ćete uvećani prikaz karata.

Kliknite za prikaz velike karte

Na gornjoj karti možete vidjeti crne točke s upisanim brojevima. To su lokacije gdje se nalazimo, lokacije održavanja treninga, smještaja i liječničkog pregleda. Ova karta će Vam dobro doći ukoliko u Zagreb dolazite (i/ili ostajete) autom. Inače, velika karta, koju možete dobiti ako kliknete ovu, je ogromna i teška 1 MB, pa imajte to u vidu ukoliko imate sporiju internetsku vezu.

Ukoliko u Zagreb dolazite (i/ili ostajete) javnim prijevozom, onda će Vam koristiti ova karta tramvajskih linija.

Kliknite za prikaz velike karte

Najbolje da se uvijek krećete u grupama, a ne bi bilo loše niti da si isprintate ove karte i imate ih non-stop uza se.

Popis s kontaktima i pozicije džačkih domova u kojima možete zatražiti smještaj nalazi se na interaktivnoj karti ispod. Kliknite na određenu lokaciju, kako bi se otvorili kontakt podaci.

Inače, ukoliko se budete vozili javnim prijevozom, vjerojatno će Vam biti zanimljiva opcija vađenja džačke mjesečne karte. Obrazac koji trebate ispuniti nalazi se na stranicama ZET-a (donji desni kut), a trebate ga predati u Ozaljskoj 105 (tramvajska i autobusna stanica "Ljubljanica", krajnje zapadni dio karte). Ostale informacije o tramvajskim i autobusnim linijama pročitajte

A evo i još jedne satelitske snimke koja vam pokazuje kako najjednostavnije doći do Jarunskog jezera, bez automobila.

Kliknite za prikaz velike karte

Dakle, prođete atletsku stazu, popnete se na nasip i nakon par sto metera uz Savu s desne strane ćete vidjeti Jezero. Okupljamo se pored boćarskog igrališta na trim stazi.

Evo i satelitske snimke kako doći do OŠ "Trnjanska", te do "Poliklinike Profozić". Kliknite za dobivanje veće slike kako bi vidjeli poziciju poliklinike.

Kliknite za prikaz velike karte

Ako želite doći do škole, a dolazite autom sa zapada, kada vidite s desne strane zgradu HRT-a, prestrojite se u krajnju desnu traku, te umjesto da produzite Slavonskom kroz podvoznjak, budite na krizanju iznad njega, kao da ćete skrenuti lijevo, ili desno u Aveniju Većeslava Holjevca. Međutim, ostanite na križanju u traci za ravno, kao da želite ipak nastaviti Slavonskom. Odmah iza križanja, s desne strane je velika staklena zgrada od Sunce osiguranja. Skrenite iza nje i u Trnjanskoj ste. Nakon stotinjak metara, s lijeve strane je škola.

Ako dolazite s istoka, kada prođete križanje (petlju) s Avenijom Marina Držića (gdje se desno skreće za Autobusni kolodvor), prestrojte se u desnu traku, jer ćete na ovom križanju kod zgrade Sunce osiguranja morati napraviti polukrug, kao da dolazite sa zapadne strane. Ako ste na križanju prvi na semaforu, pripazite na znakove, jer se polukrug ne radi skretanjem u prvu ulicu lijevo, već drugu!

Ako dolazite tramvajem, izađite na stanici kod Lisinskog. Pređite cestu do zgrade suda, zaobiđite ju s desne strane i odmah ste u Trnjanskoj. Nekoliko stotina metara niže je Poliklinika Profozić, gdje se obavljaju liječnički pregledi za KIF. Međutim, ako želite do škole još nekoliko stotina metara niže, Trnjansku siječe Slavonska Avenija, pa je možda bolje odmah po izlasku iz tramvaja hodati po glavoj cesti, Aveniji Većeslava Holjevca, i tako doći do zgrade Sunce osiguranja, a onda i do škole.

Ako dolazite vlakom, svi autobusi koji s Glavnog kolodvora voze za Novi Zagreb, voze preko Avenije Većeslava Holjevca, pa izađite na stanici kod Sveučilišne i nacionalne knjižnice.

I za kraj, da ne kompliciramo, ukoliko se ne snalazite, pronađite sami najlakšu i najbržu rutu preko Google maps. Upišite početnu i završnu destinaciju i Google će Vam iscrtati put kojim da se krećete.

A 2016 nam je 11. godina dominacije.

Liječnički pregled za KIF

Liječnički pregled za Kineziološki fakultet možete obaviti u poliklinici Dr. Zora Profozić, Trnjanska 59, Trnje, Zagreb.

Vise »  
u printer friendly verziji za ispis
Stranica se učitava...

Pogledajte nas na YouTube-u!

YT kanal  
Energetska obnova obiteljskih kuća 2016

Do nove fasade i stolarije uz 80% državnih poticaja!

Izrada dokumentacije i prijava na natječaj gratis!